DBA – SDC Dames 07 nov 2015

LaCocity, Almere 7 november 2015.

 

Hoi trouwe lezers, jawel hier zijn we weer. Dankzij social media was natuurlijk al bekend dat wij dames dartles hebben gehad van de dames van de D.B.A.

Bij onze dames was het bijna volle bak, we hadden bijna het kippenhok vol, onze Tessa Hollander was helaas verhinderd, zoooo stil af en toe haha, we hebben je gemist meis!

Mee waren dus: Bianca Baarsschers, Binette Hofman, Carola Aué-Hollander, Evelien Raven, Jessica Hollander, Marissa Rabelink, Renske Schuttert, Sawina Luttikhuizen en ik zegt de gek. Maar het was wel weer dolle pret in de bus naar Almere met onze nieuwe dartminded chauffeur Patrick! Gezwellie!

Bianca mocht beginnen tegen Tamara Versteeg. Bianca kwam op 1-0 achter, 2-0 achter pakt lekker de 3e leg maar moet helaas haar partij afgeven met 3-1 verlies. Niks aan ’t handje is pas de 1ste partij vandaag. Nu mocht Jessica tegen Mercedes Pieters, ook Jessica begon met 1-0 achter, 2-0 achter en verloor deze partij helaas met 3-0. Slik, Als derde mocht Sawina het opnemen tegen Silvia Veenstra en ook Sawina kwam met 1-0 achter, pakte de 2e leg, kwam met 2-1 achter en moest ook haar partij afstaan met 3-1. Oeps, Als vierde mocht Renske het opnemen tegen Vera Speth, ook hier weer dezelfde opening n.l. 1-0 achter, 2-0 achter, maakt 2-1, yes knokt naar 2-2 en jawel pakt onze 1ste punt! 3-2 winst! Ik zie de zon Als laatste mocht verrassing! Evelien (ook voor Evelien haha), Evelien mocht het opnemen tegen Miranda Bakker en begon lekker met 1-0 voor ff wat anders, moet 1-1 toestaan, komt met 2-1 achter en verliest deze partij met 3-1.

Met een achterstand van 4-1 uit de singles gaan we naar de koppels En met deze stand besluit de captain om “de harde kern” door te laten spelen en creërde de volgende koppels.

Als eerste koppel mogen Bianca en Renske het opnemen tegen Tamara en Silvia. Maar helaas hier volgt weer de voorsprong voor de dames van de D.B.A. 1-0 voor, zij pakken ook de 2e leg en winnen hun partij met 3-0.

Als tweede koppel mogen Sawina en Jessica het opnemen tegen Mercedes en Miranda, en ook hier weer die 1-0 voorsprong voor de dames van D.B.A. Wij maken er 1-1 van moeten 2-1 toestaan en verliezen deze partij met 3-1. Als 3e koppel mogen Bianca en Renske weer aan de oche en zij mogen nu tegen Mercedes en Miranda, echt waar weeeer 1-0 voor D.B.A. Ook hier gaat de winst van 3-0 naar de dames van de D.B.A. Als 4e koppel mogen Sawina en Jessica weer en nu tegen Tamara en Jessica van Vugt (reserve1) Gelukkig wij komen voooor met 1-0, maken lekker 2-0 en yes 3-0 voor ons, onze 2de punt vandaag ! pfoi wat een dag!

En ja dan sta je met 7-2 achter. Dus deze captain denkt misschien nu een mooi moment om eens te vragen wie van de dames ruimte wilde maken voor hun collega’s (reserves) had ik niet moeten doen, ze wilden alle 5 wel uitstappen, was uitdaging geworden met 2 reserves whaha dus de 5 dames mochten (ook van onze reserves) mooi verder knokken. Wat een prachtig team hebben wij toch!

Dus ons prachtige team tegen, Tamara, Mercedes, Miranda, Jessica en Ans Doets (reserve2) maar ook hier helaas, ondanks ons prachtige team, 1-0 voor de dames van D.B.A.

Rest nog de solo, deze mocht Evelien voor haar rekening nemen. Ik denk toch een ietsie pietsie “zeemeeuwen” want ondanks dat Evelien met 1-0 voor komt werd het toch een herhaling van haar single n.l. 3-1 voor Ans.

Nou 19 december mogen we met een erg uitgedund team (maar 6) naar Baard in Friesland om het op te nemen tegen de dames van de F.D.B. Dus als er supporters mee willen? Neem dan ff contact op met onze dartpapa Albert.

Lieve dartgroetjes,

Annemieke