DBC – SDC HEREN 21 mrt 2015

Uit naar Den-Bosch.

Rob Groten stond in de eerste partij aan het bord. Rob speelde een goede partij, hij kwam met 2 – 0 voor. De twee volgende legs gingen verloren, de scherpte was er even af,maar de vijfde leg werd bekwaam afgemaakt. De partij werd met 3 – 2 gewonnen door Rob.

In de tweede partij stond Roy van Rossum aan het bord, ook Roy speelde een puike partij. Kwam met 1 – 0 voor, de tweede leg werd door zijn tegenstander gepakt, maar de volgende twee legs waren met goed spel voor Roy. Mooie partij Roy, verdiend gewonnen net als Rob.

Marco Zandbergen stond in de derde partij aan de oche. Marco was weer als vanouds bezig; gewoon goed en degelijk spelen wat dan ook leidde tot een 3 – 1 overwinning, verdiend Marco was goed bezig.

Andre Wolfs stond in de vierde partij aan de oche, speelde een goede partij, won zijn partij verdiend met 3 – 0. Andre gooide een strakke partij met goed spel, punten waren goed en het checken was ook goed verzorgd. Keurige 3 – 0 winst.

Gerben den Hoed stond in de vijfde partij aan het bord, ook Gerben gooide goed,maar kwam helaas net iets te kort. Kwam met 2 – 0 voor maar zo goed als het ging in de eerste twee legs zoveel ging het minder en de volgende drie legs. Gerben kreeg problemen met het checken omdat hij normaal gesproken tijd genoeg had om de partij winnend af te sluiten ging het toch verkeerd, de scores waren goed maar het checken liet hem in de steek, helaas ging de partij met 3 – 2 verloren. Jammer Gerben je had meer en beter verdiend.

Ronald Lenderink stond in de zesde partij aan de oche. Ronald gooide goed, sterk in punten goed op de dubbels de partij werd verdiend met 3 – 0 gewonnen.

In de zevende partij stond Martin Nijmeijer aan het bord. Het was de eerste wedstrijd van Martin voor het Laco sinds een paar jaar. Martin heeft een paar jaar Superleague gegooid, hij stond goed te gooien punten goed en het checken was ook goed verzorgd. Martin kwam met 1 – 0 achter maar de volgende drie legs waren voor Martin, met goed spel wist hij de partij te winnen met 3 – 1.

Jeff Visser stond in de achtste partij aan de oche in het Laco team, is Jeff niet altijd goed in z’n single ’s dat komt in de koppels weer goed dan gooit Jeff beter. Jeff kwam met 1 – 0 voor maar de volgende drie legs gingen verloren de partij werd zodoende met 3 – 1 verloren. Jammer Jeff was volgens mij niet nodig geweest. In de volgende wedstrijd ga je de single winnen.

In de negende partij stond Rick Achterhoek aan het bord. Rick was helaas niet zijn beste vorm, punten liepen niet zoals hij wilde vooral de eerste twee legs ging het moeizaam beide legs gingen verloren 2 – 0 achter de derde liep iets beter werd ook verdiend gewonnen 2- 1 , maar de vierde leg ging niet zo als Rick en werd helaas verloren. De partij ging met 3 – 1 verloren.

De tussenstand na de single ‘s was 6 – 3 voor ons. Een mooie stand om uit te bouwen.

De volgende koppels werden gevormd.

  • Andre en Marco.
  • Rick en Martin.
  • Ronald en Gerben.
  • Rob en Roy.

Andre en Marco stonden in het eerste koppel aan de oche.

Dit was een koppel met alles erin, goed in punten, goed in checken, soms even minder in punten en checken, spelers waren goed aan elkaar gewaagd, de partij werd met 3 – 2 gewonnen.

In het tweede koppel stonden Rick en Martin aan het bord,dit was weliswaar een goede partij maar onze jongens konden het niet bolwerken ze moesten de winst met 3 – 1 aan hun tegenstanders laten, jammer er had meer in gezeten.

Het derde koppel werd gevormd door Ronald en Gerben. Dit was een partij waarin alle spelers aan elkaar gewaagd waren, goed in punten, goed niveau, goed in het checken, de partij ging helaas met 3 – 2 verloren, heb het gevoel dat het niet nodig is geweest.

Rob en Roy stonden in het vierde koppel aan de oche, dit was een spannende partij, ze waren goed aan elkaar gewaagd, de partij werd met 3 – 2 gewonnen, verdiend.

Na de koppels was de tussenstand 8 – 5 in ons voordeel.

De volgende trio ’s werden gevormd.

1   Marco –   Andre en Martin, 2 Rob – Roy en   Jeff. 3 Gerben – Rick en Ronald.

In het eerste trio stonden Marco – Andre en Martin aan het bord, dit was een mooie partij waarin onze jongens de beteren waren. De partij werd met 2 – 0 gewonnen.

Het tweede trio werd gevormd door Rob – Roy en Jeff, dit trio speelde goed maar moest het helaas afleggen tegen hun tegenstanders, de partij werd met 2 – 1 verloren.

Gerben – Rick en Ronald speelden in het derde trio, een mooie partij om naar te kijken, goed spel, goed niveau en goed in het checken., de partij werd met 2 – 1 gewonnen.

Tussenstand na de trio ‘s   10 – 6 in ons voordeel.

Alleen de solo nog. De solo werd gespeeld door Jeff Visser.

Dit werd eden mooie afsluiter, twee spelers die er alles aan deden om te winnen bij tijd en wijle goed spel , ook waren er mindere momenten. Uit eindelijk trok Jeff aan het langste eind, hij won de partij met 3 – 2. Jeff had ook nog een 150 finish.

Andre gooide twee x 180. Ronald Lenderink had nog 170 finish.

In de wedstrijd SDC – DBBR op 7 maart had Jeff ook nog 3 x 180 dit even voor de goeie orde.

25 april staat de laatste thuis wedstrijd op het programma teren DONHN ( Noord Holland – Heerhugowaard ) , een zeer belangrijke wedstrijd, als we die wedstrijd tot een goed einde brengen – winnend afsluiten – is het bijna zeker dat we naar de play offs gaan op 6 juni in Nijkerk.

Op 9 mei spelen we de laatste wedstrijd tegen RDO in Spijkenisse.

Supporters zijn welkom. Zullen we zeggen tot 25 april en tot 9 mei.

Dartgroet Albert.