DVO – SDC Dames 17 okt 2015

LaCocity, Haaksbergen 17 oktober 2015.

 

Hoi trouwe lezers, jawel hier zijn we weer, en ja jullie hebben mijn verslag van onze eerste wedstrijd gemist omdat ik heerlijk nog op Rhodos zat. Dus ik kan jullie alleen de stand doorgeven en deze was helaas 7-4 in het voordeel van Rotterdam.

Dankzij social media was natuurlijk al bekend dat wij en de heren goede zaken hebben gedaan in Haaksbergen.

Voor het eerst, zolang ik mij kan heugen was onze “dartvader” Albert niet mee omdat hij herstellende is van een operatie. (Vanaf hier nogmaals beterschap namens de dames) Maar zijn tijdelijke vervanger, Jan de Weerd, did a good job! Respect Jan!

Bij de dames was het volle bak, we hadden het hele kippenhok vol! Bianca Baarsschers, Binette Hofman, Carola Hollander (ondertussen mevrouw Aué), Evelien Raven, Jessica Hollander, Marissa Rabelink, Renske Schuttert, Sawina Luttikhuizen, Tessa Hollander en ik zegt de gek. Dus dat was al dolle pret in de bus naar Haaksbergen waar we het op mochten nemen tegen de dames van D.V.O. En man was dat spannend!

Binaca mocht beginnen tegen Tonia Damhuis. Bianca kwam lekker op 1-0 voor, had een iets minder legje maar pakte de partij met 3-1 Lekker begin hoor! Dat geeft rust en vertrouwen!

Jessica mocht toen tegen ???? Scholman, kwam ook lekker met 1-0 voor maar haar tegenstandster was vandaag iets sterker en pakte de partij met 3-1. Als derde mocht Sawina het opnemen tegen Claudia Engelschalk en ook Sawina kwam met 1-0 voor. En knalde lekker door tot de 3-0 overwinning in de pocket was! Als vierde mocht Tessa het opnemen tegen Melissa Landkroon, hier voor het eerst een andere opening n.l. 1-0 voor Melissa. En niet omdat Tessa slecht gooide maar Melissa was vandaag de betere gooister en won met 3-0. Als laatste mocht Renske tegen Elsemiek Voogd. Renske kwam gelukkig weer met 1-0 voor moest een leg afstaan maar pakt de overwinning met 3-1! Klasse dames 3-2 voor uit de singles!

Zien jullie wat er gebeurde? Beide teams zijn goed aan elkaar gewaagd! En met deze stand besluit de captain om “de harde kern” door te laten spelen en creerde de volgende koppels.

Als eerste koppel mogen Bianca en Jessica het opnemen tegen ???? Scholman en Melissa, erg mooi koppel van beide kanten maar helaas waren de dames van D.V.O. net iets sterker en wonnen deze partij met 3-0 Tussenstand spannend ! 3-3 het kan nog alle kanten op!

Als tweede koppel mogen Sawina en Tessa het opnemen tegen het zelfde koppel en zij besluiten het net ff wat anders te doen en pakken dit koppel met 3-0! Sawina en Tessa blijven staan zijn goed op dreef en dat bleek ook tegen Claudia en Melanie, 3-1 in the pocket! Nu mogen Bianca en Jessica tegen dit koppel maar helaas, ondanks mooi spel van onze dames gaat de overwinning naar D.V.O.

En ja dan sta je met 5-4 voor dus nu is het erop of eronder! Dus onze dames blijven ook nu staan (sorry lieve reserves maar we gaan keihard voor de punten en dat begrijpen jullie gelukkig allemaal!) En wat een fijn team hebben we toch! Onder vele aanmoedigingen pakte Renske, gelukkig met een zeer ruime voorsprong, met dubbel 7 de dagwinst! Yes!

En ja dan de solo, Onze Renske had ondertussen haar bekende rode koppie, was helemaal op dreef na de check van de teamronde en kwam dan ook lekker voor met 1-0, moest 1-1 toestaan. Moet ook 2-1 toestaan, maar wij dames van de S.D.C. geven maar zo niet op en Renske komt terug naar 2-2. Perst er een laatste mooie leg uit en wint lekker mer 3-2!

Lekker vrouwtjes! Jullie captain is weer bere trots op jullie ! 7-4 winst!

Voor diegenen die nog niet in de gaten hadden, nee inderdaad Carola heeft deze wedstrijd niet meegepseeld. Haar buik komt nu toch een beetje in de weg te zitten. Dus ze wou dolgraag mee als “mentalcoach” en ik denk dat dat prima gelukt is haha.

De volgende wedstrijd, 7 november a.s. mogen we tegen de dames van D.B.A. En wel bij D.B.A. Thuis. Deze wedstrijd is op hun verzoek omgedraaid i.v.m. ????

Dus als er supporters mee willen ??? Neem dan ff contact op met Albert (In de hoop dat onze “dartvader” er weer bij is)

Lieve dartgroetjes,

Annemieke