RDO – SDC HEREN 9 mei 2015

Spijkenisse.

Rob Groten stond in de eerste partij aan het bord. Rob had het niet makkelijk, stond tegenover een sterke tegenstander, Rob begon goed, won de eerste twee legs, de twee volgende legs gingen verloren, de vijfde leg moest dus de beslissing brengen. Rob won deze leg de partij werd met 3 – 2 gewonnen. Moet er wel bij zeggen dat z’n tegenstander veel moeite had met checken, was veel te veel pijlen nodig.

Gerben den Hoed stond in de tweede partij aan het bord. Gerben won de partij met 3 – 0 wat doet vermoeden dat het gemakkelijk ging, dat was niet helemaal het geval de winst was wel verdiend.

Roy van Rossum stond in de derde partij aan de oche. Roy stond goed te gooien maar het checken liet hem helemaal in de steek, de partij ging met 3 – 0 verloren.

Martin Nijmeijer stond in de vierde partij aan de oche. Martin speelde geen goede partij, het ging moeizaam, hij kon de partij niet met winst afsluiten. Het ging niet. De partij werd met 3 – 0   verloren.

Marco Zandbergen stond in de vijfde partij aan de oche. Marco was goed op dreef, kwam met goed spel met 2 – 0 voor, de volgende twee legs gingen moeizaam gingen beide verloren, de vijfde leg bracht de beslissing deze werd met goed spel door Marco gewonnen. De partij werd met 3 – 2 gewonnen.

Ronald Lenderink stond in de zesde partij aan het bord. Ronald speelde een degelijke partij en won verdiend met 3 – 0. Willie Jager stond in de zevende partij aan de oche. Willie speelde zoals we van hem gewend zijn, degelijk en goed, punten goed, de partij werd met 3 – 1 gewonnen.

Jeff Visser stond in de achtste partij aan de oche. Jeff is niet echt een single speler maar in deze partij stond ie echt goed te gooien, wat ook bleek uit de uitslag. Jeff won met 3 – 1.

Rick Achterhoek stond in de negende partij aan het bord. Rick gooide niet gemakkelijk, het ging niet helemaal zoals hij wilde, maar naarmate de partij vorderde werd het beter en hij won de partij verdiend met 3 – 0. De tussenstand na de single ´s was 7 – 2 in ons voordeel.-

Marco en Ronald stonden in het eerste koppel aan het bord, ze speelden goed, maar hun tegenstanders speelden ook goed, de eerste leg werd gewonnen, maar de volgende legs gingen alle verloren, de partij werd met 3 – 1 verloren. Er had meer ingezeten.

Rob en Jeff stonden in het tweede koppel aan het bord. Ze speelden een sterke partij, in de koppels is Jeff veel sterker, samen met Rob won hij de partij met 3 – 0.

Willie en Rick stonden in het vierde koppel aan het bord. Dit was een degelijke partij van hun kant, goed in punten, goed niveau, checken was ook goed verzorgd, de partij werd met 3 – 0 gewonnen.

Het vierde koppel werd gevormd door Gerben en Roy, ook zij speelden goed en wonnen hun partij verdiend met 3 – 0. De tussenstand na de koppels was 10 – 3 voor ons.

Het eerste trio werd gevormd door Ronald – Willie en Rick. Ze speelden een goede partij, die verdiend met 2 – 0 werd gewonnen.

In het tweede trio stonden Rob – Marco en Roy aan de oche. Dit was een spanende partij, ze gaven mekaar weinig toe, de partij werd uiteindelijk met 2 – 1 gewonnen.

Het derde trio werd gevormd door Gerben – Martijn Frederiks en Dennis van der Maten. Het was een mooie partij van beide kanten, maar hun tegenstanders waren beter, de partij ging met 2 – 0 verloren.

De tussenstand na de trio ’s was 12 – 4 in ons voordeel. Alleen de solo nog.

De solo werd gespeeld door Dennis van der Maten.

Dennis stond niet slecht te gooien, maar zijn tegenstander was een maatje te groot voor hem. De partij ging met 3 – 1 verloren, toch had ik het gevoel dat er meer ingezeten had.

De eindstand werd zodoende 12 – 5 voor ons. Nu maar afwachten of we de play offs hebben gehaald, denk het wel onze mede kandidaten moeten behoorlijke grote uitslagen maken wat natuurlijk altijd kan, niets is onmogelijk.

Nu ik dit schrijf is het zeker dat we de play offs hebben gehaald, ook de dames hebben het gehaald zaterdag 6 juni 2015 zijn de play offs in Nijkerk.

Mochten er supporters zijn die mee willen die zijn van harte welkom. Aanmoedigingen kunnen we wel gebruiken. Opgave en inlichtingen bij Albert . Tel 06 43 35 82 03.

Het zou leuk zijn,zullen we zeggen tot dan.

Dartgroet Albert.