SDC – DBBR heren 7 mrt 2015

SDC – DBBR 7 maart 2015.

Gerben den Hoed stond als eerste aan de oche. Ondanks zijn goed spel kon Gerben de partij niet in zijn voordeel beslissen. De partij ging met 3 – 1 verloren. De dubbels liepen niet bij Gerben.

Wessel Vis stond in de tweede partij aan het bord, ook Wessel gooide een goede partij, goed in punten, maar het checken was het verschil in deze partij. Wessel had nog wel 114 check, zijn tegenstander gooide nog een 180. Wessel verloor de partij met 3 – 1.

Roy van Rossum stond in de derde partij aan het bord. Roy speelde een goede partij, punten waren goed, niveau goed. De partij werd dan ook verdiend met 3 – 0 gewonnen.

 

 

0R1A4425Jeff Visser stond in de vierde partij aan het bord. Jeff had niet zijn dag in de single, punten liepen niet, hij kwam niet tot datgene wat Jeff kan. De eerste leg was nog van behoorlijke kwaliteit, maar in de volgende legs viel Jeff wat terug. Jammer Jeff kan toch beter, dat zou ook blijken in de koppels, toen was het goeie gevoel weer terug. De partij ging met 3 – 1 verloren.

Johan de Ruiter stond in de vijfde partij aan de oche. Johan was ook niet de Johan die we kennen met zijn spel bleef onder de maat, het was in de single niet zijn dag. De partij ging met 3 – 0 verloren.

Willie Jager stond in de zesde partij aan het bord, maar ook niet in de vorm die van hem kennen, Willie had niet het niveau dat we van hem gewend zijn. De partij ging verloren met 3 – 0.

Ronald Lenderink stond in de zevende partij aan het bord. Ronald speelde zoals we van hem gewend zijn, goed niveau, checken goed verzorgd. Ronald won de partij met 3 – 1.

Marco Zandbergen stond in de achtste partij aan de oche. Marco stond een goede partij te gooien, niveau was goed, checken was ook goed. Marco won de partij met 3 – 1.

Richard Koster stond in de negende partij aan het bord. Richard stond ook goed te gooien, goeie partij op niveau en het checken was ook goed verzorgd. De partij werd met 3 – 1 gewonnen.

0R1A4397De tussenstand na de single ’s was 5 – 4 voor DBBR.

De koppels werden als volgt gevormd: Marco en Richard, Jeff en Ronald, Gerben en Wessel en Roy en Willie.

Als eerste koppel stonden Marco en Richard aan de oche. Dit was een spannende partij, van goed niveau van beide kanten, ondanks het goede spel van onze kant ging de partij met 3 – 2 verloren.

Het tweede koppel werd gevormd door Jeff en Ronald. Dit was een partij van goed niveau de partij werd dan ook verdiend met 3 – 1 gewonnen. Jeff was ook terug.

Gerben en Wessel stonden als derde koppel aan de oche. Dit was een spannende partij, hun spel was ook van goed niveau, helaas ging de partij met 3 – 2   verloren.

In het vierde koppel stonden Roy en Willie aan het bord, ook dit was een spannende partij, het niveau was niet echt goed ondanks dat kregen ze toch kansen om de partij in hun voordeel te beslissen, helaas gebeurde dit niet en werd de partij verloren met 3 – 2.

Na de koppels was de tussenstand 8 – 5 voor DBBR.

Er moest nog wel wat recht gezet worden in de trio ‘s. De volgende trio ’s werden gevormd. Gerben – Johan en Marco. Jeff – Ronald en R1 Andre Wolfs. Wessel – Roy en Richard.

In het eerste trio stonden Gerben en Johan en Marco aan het bord. Dit was een partij die alle kanten op kon, maar helaas ging de partij met 2 – 0 verloren.

Jeff en Ronald en Andre stonden in het tweede trio aan het bord. Dit was een mooie partij waarin onze jongens de boventoon voerden. De partij werd met 2 – 0 gewonnen.

Het derde trio werd gevormd door Wessel en Roy en Richard. Het was een spannende partij, een die alle kanten op kon, helaas werd deze partij na een 1 – 0 voorsprong ,met 2 – 1 verloren.

De tussenstand na de trio ’s was 10 – 6 voor DBBR.

0R1A4439Alleen de solo nog. Deze werd gespeeld door Johan De Ruiter. Johan speelde een strakke partij, maar het was zijn dag niet. Johan speelde niet het niveau dat we van hem gewend zijn, Johan kwam met 2 – 0 achter kwam nog terug tot 2 – 2, maar helaas ging het in de vijfde leg mis. De partij werd met 3 – 2 verloren.

De eindstand werd hierdoor 11 – 6 voor DBBR.

Helaas moet ik vaststellen dat er enige spelers waren die niet het niveau haalden wat ze kunnen dat kan helaas gebeuren volgende keer weer beter. Gelukkig waren er ook spelers die hun niveau haalden. We hebben nu drie wedstrijden gewonnen en twee verloren, we hebben nog alle kans om de play offs te halen, het moet wel gebeuren in de laatste te spelen drie wedstrijden.

Te beginnen op 21 maart tegen BDC ( Den Bosch ).Denk als we twee van de laatste drie wedstrijden winnen de play offs wel binnen zijn.

Laten we beginnen in Den Bosch om daar de wedstrijd in winst om te zetten, dan zetten we een grote stap naar de play offs.

We zijn ook afhankelijk van de stand in de andere poule ‘s, ,mocht het aan komen als de twee beste nr’s drie, maar ik denk niet dat het zover komt.

Mochten er nog supporters zijn die mee willen naar Den Bosch de bus vertrekt om 9.30 uur vanaf – Enkweg 56 te Wijhe ( Salland tours ) en om 10,00 uur vanaf Carpoolplaats bij Mercure Hotel in Zwolle.

Zullen we zeggen tot zaterdag, we kunnen wel steun ( support ) gebruiken.

Dartgroet Albert.