SDC – DONHN HEREN 25 apr 2015

SDC – DONHN HEREN 25 apr 2015

Rob Groten stond in de eerste partij aan het bord. Rob had in deze partij niet het niveau wat we hem gewend zijn, scores liepen niet zoals hij wilde, de partij ging verloren met 3 – 0.

Roy van Rossum stond in de tweede partij aan het bord, dit was een leuke partij, het niveau was niet hoog, beide spelers waren aan elkaar gewaagd. Roy was het eerste gedeelte de beste, maar in de vierde en vijfde leg pakte zijn tegenstander de winst. Roy heeft de kans gehad om de partij te winnen, maar helaas liet het checken hem in de steek. Roy verloor de partij met 3 – 2.

Johan de Ruiter stond in de derde partij aan de oche. Johan gooide geen sterke partij, het was een partij met wisselende kansen. Uiteindelijk verloor Johan met 3 – 2 .

Gerben den Hoed stond in de vierde partij aan het bord. Dit was een partij met wisselende kansen. Gerben kwam met 2 – 0 voor met goed spel, de volgende drie legs gingen helaas alle verloren. Gerben kwam in een dip en gooide niet meer de punten die nodig waren om de partij te winnen, de partij werd met 3 – 2 verloren.

Marco Zandbergen stond in de vijfde partij aan het bord. Marco had niet het niveau dat we van hem kennen. Scores waren niet goed het ging met hangen en wurgen de eerste leg werd gewonnen maar in de volgende drie legs kwam het niet goed. Marco verloor de partij met 3 – 1.

Andre Wolfs stond in de zesde partij aan de oche. Andre was niet in zijn goede doen, wisselvallig, niet goed op niveau. Hij verloor de partij met 3 – 1.

Ronald Lenderink stond in de zevende partij aan de oche. Ronald was niet zo goed als anders het niveau lag iets lager in de eerste twee legs ging het goed maar daarna ging het verkeerd alle drie legs gingen verloren, het checken liep in die drie legs ook niet fijn. De partij werd met 3 – 2 verloren.

Jeff Visser stond in de achtste partij aan het bord. Jeff speelde een degelijke partij, niveau was niet super het was wat wisselvallig, maar goed genoeg om de partij winnend af te sluiten. De partij werd met 3 – 0 gewonnen.

Richard Koster stond in de negende partij aan het bord. Richard speelde een goede en fijne partij wel wat wisselvallig maar het checken was goed verzorgd. De partij werd met 3 – 1 gewonnen. De tussenstand na de single’s was 5 – 4 voor DONHN, dit na een 5 – 1 achterstand.

In het eerste koppel stonden Marco en Martin Nijmeijer aan het bord. Dit was een goede partij van hun kant ze speelden goed en wonnen alle drie legs met overtuigend spel. Met 3 – 0 werd de partij gewonnen.

Het tweede koppel werd gevormd door Ronald en Jeff ondanks dat Ronald en Jeff een goede partij speelden werd de partij met 3 – 1 verloren.

In het derde koppel stonden Roy en Gerben aan het bord, ze speelden goed, scores goed, het niveau 0was goed, checken was ook goed verzorgd. Ze wonnen hun partij met 3 – 1.

Het vierde koppel werd gevormd door Andre en Richard, ze speelden niet slecht maar konden niet voorkomen dat hun tegenstanders met 3 – 1 wonnen, ze kwamen helaas iets te kort.

Na de koppels was de tussenstand 7 – 6 voor DONHN. Nog niets aan de hand, alle kans om de partij te winnen. Het moest in de trio ’s gebeuren.

Het eerste trio werd gevormd door Marco – Andre en Martin,het spel was goed maar ze kwamen helaas te kort , ze verloren de partij met 2 – 0.

Ook het tweede trio dat gevormd werd door Roy – Gerben en Richard speelden goed maar kwamen helaas iets te kort, checken was niet aan hun besteed. De partij werd met 2 – 0 verloren.

In het derde trio stonden Ronald – Rob en Dennis van der Maten aan het bord. Aan beiden kanten werd goed gegooid het checken was bij onze jongens iets beter verzorgd, dit bezorgde ze ook de winst. De partij werd met 2 – 1 gewonnen. De tussenstand was nu 9 – 7 in het voordeel van DONHN.

De solo moest nog gespeeld worden. Deze nog even proberen te winnen word het verlies iets dragelijker. Rob Groten speelde de solo.

Rob was na zijn mindere single partij goed terug gekomen in de trio ‘s. De eerste leg in de solo werd gewonen dit was van de kant van Rob een goede leg, de tweede leg werd echter verloren het checken was een drama de tops wilde maar niet vallen en daar maakte zijn tegenstander goed gebruik van en won deze leg, het werd 1 –   1 en de volgen de twee legs gooide Rob ook goed maar zijn tegenstander was iets beter en won de laatste twee legs.Rob verloor de partij met 3 –   1.

De eindstand werd zodoende 10 – 7 voor onze tegenstanders.

Naar het spel wat wij lieten zien is de overwinning verdiend.

Johan – Ronald en Martin gooiden een 180. In de vorige wedstrijd had Jeff nog 2 keer 180.

De laatste wedstrijd is 9 Mei uit tegen RDO in Spijkenisse.

Dartgroet Albert.