SDC – RDO Dames 20 dec. 2014

Hoi trouwe lezers, jawel hier zijn we weer nu met het laatste verslag van seizoen 2014/2015 alweer. Time flys if you have fun haha.

Allemaal lekker op tijd dus iets eerder begonnen. Vandaag waren mee om te spelen in ons mooie thuishonk Spoc te Wijhe tegen de dames van R.D.O. Bianca Baarschers, Carola Hollander, Renske Schuttert, Sawina Luttikhuizen, Tessa Hollander, Marissa Rabelink en ikzelf. (helaas waren Jessica en Cynthia verhinderd, Cynthia alweer? Toch maar eens ff bellen)

Dankzij social media was natuurlijk al bekend dat de dames gewonnen hebben met 9-2 dus hieronder even een verslag hoe onze meiden dit geflikt hebben haha.

Carola mocht alweer als eerste aantreden en wel tegen Katharina Schulten. Was helaas weer niet echt een opwindende partij om naar te kijken want Carola was duidelijk sterker en pakte ook de dubbels lekker, moest wel 1 leg afstaan maar toch. Bam 3-1 voor ons. Als tweede mocht Bianca het opnemen tegen E. v.d. Nieuwendijk (sorry naam vergeten). Ook hier was onze dame duidelijk sterker,pakte haar dubbels lekker snel. Mooi sterk spel van onze Bianca. Lekker een strakke 3-0 voor ons. Als derde mocht Renske de strijd aan gaan met Jannie Kalishoek. Hier ging het iets anders, de tweede leg was niet zo’n hele fijne voor ons Renske, deze moest ze dan ook afstaan. Maar toen BAM (boem ingeruild?) daar was ze weer en maakt er een mooie 3-1 voor ons van. Als vierde mocht Tessa het opnemen tegen Samantha Kalishoek (jawel familie van). Tessa. Ook Tessa komt net als haar vorige 3 collega’s met 1-0 voor maar moet haar meerdere in Samantha erkennen en verloor deze partij met 1-3. Als laatste mocht Sawina het opnemen tegen S. Gerber (schaam, schaam ook hier de naam vergeten). Misschien een beetje onder de indruk van de vorige partij komt Sawina met 1-0 achter, gooit in de volgende leg 152 uit! 1-1, en onze pitbull kennende zij laat niet meer los en RDO krijgt 3-1 aan de broek. Klasse gegooid meiden lekker 4-1 voor ons.

Met een alweer een riante voorsprong van 4-1 na de singles is het voor deze captain weer een feestje wat het samenstellen van de koppels betreft,en ja jullie raden het al, elke punt telt dus als eerste koppel mogen Bianca en Renske en als tweede koppel mogen Carola en Sawina.
Zelfde koppels, andere volgorde (kon Sawina ff bijkomen na haar knalpartij!)

Bianca en Renske beginnen tegen E. v.d. Nieuwendijk en Jannie Kalishoek. En wel heeeel erg sterk, gewoon (nou ja gewoon) 3-0 voor ons. BAM ! Nu is het de beurt aan Carola en Sawina en wel tegen Samantha Kalishoek en S. Gerber. Hier ging het iets anders, Samantha had in haar single al sterk gegooid, ook hier kwam alles uit de kast. We komen zelfs met 0-1 achter, maken er 1-1 van, moeten 2-1 toestaan en dan gebeurt het weer, gelukkig zowel bij Carola als bij Sawina, ze hebben weer lol, grinnik grinnik en weg zijn de dames van RDO. Dikke vette 3-2 POEH.
De captain (ook een Annemieke hihi) laat haar koppel staan zodat bij ons Bianca en Renske tegen Samantha en S(???) mogen. Hier komen wij ook achter met 0-1, maar ook hier is de chemie tussen onze meisjes weer op tijd terug en was het bye bye RDO. 3-1 voor ons. Lekkah als laatste koppel voor vandaag komen Carola en Sawina weer in actie en wel tegen E(???) en Jannie, en hoe! (een hele mooie 174 worp van Carola, ’t geen 180 maar we hebben net zo hard geschreeuwd !) een hele strakke 3-0 voor ons ! Geweldig gegooid dames alle 4 een dikke 10 en een kus van de juffrouw haha.

Dan volgt de teamronde, beide captains laten onze dames staan. Er is wel aan gedacht om Marissa te laten spelen, maar deze captain is hebberig en wil elke punt! Moet ik wel stellen dan Marissa het meest geschreven heeft. De Lieverd! (teambeest). Maar helaas deze punt gaat naar de dames van RDO. Zie wel dat darten een moment opname is.

En dan jawel de solo, Katharina Schulten zal de eerste dagen nog wel even slikken als ze Hollander hoort. Eerst verliest ze haar single met 3-1 van Carola en nu verloor ze ook nog de solo met 3-1 maar nu van Tessa. (ken ik een liedje van) Het zijn toch weer die Hollander(s)!

Dus trouwe lezers met een lekkere 9-2 overwinning zeg ik tot 7 maart! Weer in ons mooie en gastvrije thuishonk, Spoc in Wijhe. Supporters bedankt (w.o. onze “eigen” Sayen) Jaap en medewerkers weer bedankt voor prima verzorgde dag, het eten was weer geweldig! Wens ik jullie allemaal, uiteraard ook namens de rest van de LaCochicks, Hele fijne dagen en een gelukkig nieuwjaar!

Lieve dartgroetjes,
Annemieke