SDC – RDO Heren 20 dec. 2014

In de eerste partij stond Gerben den Hoed aan de oche. Gerben speelde een goeie partij, punten waren goed , het checken was ook goed verzorgd. Gerben won de partij met 3-2.

In de tweede partij stond Roy van Rossum aan het bord, Roy speelde niet slecht wel wisselvallig was ongelukkig in het checken. De partij ging met 3-2 verloren.

Johan de Ruiter stond in de derde partij aan het bord, Johan speelde een goede partij, wel iets wisselvallig maar het goede in zijn spel overheerste. De partij werd met 3-2 gewonnen.

Jeff Visser stond in de vierde partij aan het bord speelde een goede partij werd ook met 3-1 gewonnen.

Rob Groten stond in de vijfde partij aan de oche. Rob had het moeilijk kwam niet in zijn spel. Zijn tegenstander was een maatje te groot. De partij werd helaas met 3-1 verloren. Zijn tegenstander had een check van 144.

Willie Jager stond in de zesde partij aan het bord, dit was een gelijk opgaande partij met goeie momenten van beide kanten maar ook mindere, uiteindelijk werd de partij met 3-2 verloren. Zijn tegenstander had een check van 135.

Ronald Lenderink stond in de zevende partij aan de oche. Dit was van de kant van Ronald een goeie partij, zijn tegenstander speelde ook goed, gooide in de tweede leg 2 keer 180 achter elkaar. Maar in de twee volgende legs viel zijn tegenstander iets tegen , het liep niet meer zo als in het begin. Ronald won de partij met 3-1.

Marco Zandbergen stond in de achtste partij aan het bord,Marco speelde een goede partij en won verdiend met 3-0.

In de negende partij stond Richard Koster aan het bord. Ook Richard speelde een goeie partij,en ook voor hem was er de verdiende winst. De tussenstand was 6 – 3 in ons voordeel.

De volgende koppels werden gevormd.

Johan – Marco, Roy – Willie, Rob – Gerben, Ronald – Jeff.

Het eerste koppel werd gevormd door Johan en Marco, ondanks het goede spel van Johan en Marco wisten ze de partij niet te winnen, het checken was de grote boosdoener. De partij werd met 3-1 verloren, dit was niet nodig geweest naar mijn idee.

Roy en Willie speelden het tweede koppel, hierin het zelfde spelbeeld goed spelen maar toch niet kunnen winnen, de partij ging helaas met 3-1 verloren.

Rob en Gerben speelden in het derde koppel, dit was een gelijk opgaande partij met goed spel, maar ze wisten de winst niet te pakken helaas. De partij ging met 3 – 2 verloren.

Ronald en Jeff stonden in het vierde koppel aan het bord, dit was een mooie partij, maar hun tegenstanders hadden het betere van het spel. De partij werd met 3-1 verloren.

De tussenstand na de koppels was 6 – 7 in het voordeel van onze tegenstanders.

De trio ’s werden als volgt gevormd.

Jeff – Willie en Marco, Gerben – Johan en Rob, Ronald – Richard en Wilco van Ree.

Jeff – Willie en Marco stonden als eerste trio aan het bord dit was een spannende partij, het spel was aan beide kanten wisselvallig vooral aan onze kant ze kwamen niet goed in hun spel. De partij ging met 2 – 1 verloren.

Het tweede trio werd gevormd door Gerben – Johan en Rob dit was van onze kant een goede partij, punten goed, checken goed, de partij werd met 2 – 0 gewonnen.

Ronald – Richard en R 1 Wilco van Ree stonden in het derde trio aan het bord. Dit was een spannende partij aan beide kanten werd soms wisselvallig gegooid maar er waren ook sterke momenten , goede scores en mindere scores. De partij werd helaas met 2 – 1 verloren.

De tussenstand was nu 7 – 9 voor onze tegenstanders.

Alleen de solo nog. Deze werd gegooid door Richard. Hij speelde de hele dag al goed./

Ook in de solo stond Richard goed te gooien, zijn scores waren goed, checken was ook goed verzorgd. De partij werd dan ook verdiend met 3 – 0 gewonnen door Richard.

De eindstand werd daardoor 8 – 9 in het voordeel van onze tegenstanders.,

Een klein verlies, naar mijn idee hebben we 4 punten laten liggen. twee koppel partijen hadden we zeker dienen te winnen, helaas het is niet anders.

We moeten nog 4 wedstrijden spelen.

Op 7 maart 2015 spelen we thuis tegen DBBR uit Leiden.

Op 7 februari is er ook een speelronde maar dan zijn we vrij.

Dartgroet Albert.