Chris Landman in finale Koppel Toto Dutch Open 23

Chris Landman heeft zich samen met koppelmaat Jelle Klaasen weten te plaatsen voor de finale van de Dutch Open. Ze wonnen o.a met 3-0 van Mats Gies en Arnold Boersma, met 3-2 van van Milligen / Michels. In de halve finale waren ze te sterk voor Joey ten Berge / Mike Zuidwijk. Zondag spelen ze … Lees meer

Beker

De beker loting is gedaan en staat online. Er wordt gespeeld volgens het format van de Eredivisie. namens de wedstrijdcommissie Jos Groen (voorzitter)

Wijziging Na-competitie en Kampioenswedstrijden

Beste mensen, De nacompetitie en kampioenswedstrijden worden gehouden op zaterdag 20 mei in Zalencentrum Mansier in Oudleusen. Parellelstraat 2. De reglementen en format hieromtrent staan al jaren op onze site. Het enige wat is veranderd is de plaats waar het gehouden wordt. Het regelment staat onder de kop ‘Competitie”. Maar ik zal het hier ook … Lees meer

Herinnering

Ik wil jullie nog even helpen herinneren aan t feit dat: Alle wedstrijden van de eerste speelhelft (tot en met speelweek 13) MOETEN voor 21 januari 2023 ingehaald zijn. Namens de wedstrijdcommissie Jos Groen (voorzitter)

Feestdagen

Het bestuur en de commissies wensen iedereen hele fijne Kerstdagen, een goede jaarwisseling en een gelukkig, gezond en sportief 2023 Jos Groen (voorzitter)