Eindstand na-competitie

Beste mensen,

Dit jaar voor het eerst de gehele nacompetitie in 1 weekend gespeeld dit in tegenstelling tot voorgaande jaren waarin we nog minimaal 6 weken bezig waren om alles te spelen.

Over het algemeen kunnen we terugkijken op een geslaagd weekend. Uiteraard zijn er ook verbeterpunten naar voren gebracht door de diverse teams. Deze nemen wij zeker ter harte en gaan kijken of we die volgend jaar toe kunnen passen. Zo goed als zeker is dat we  de gehele nacompetitie volgend jaar op een ruim van te voren vastgestelde datum gaan spelen. Dit zal dan een zondag worden. Dit jaar bleek dat er nog een team in de superleague moest gooien en kon dus niet met de sterkste opstelling naar Wijhe komen. De loting zal ook op de dag zelf geschieden. Op die manier kunnen we makkelijker inspelen op situaties wanneer teams niet kunnen komen.

Ook zal volgend jaar de prijsuitreiking aansluitend aan de na-competitie zijn. We kunnen dan afsluiten met een hapje en een drankje. Uiteraard worden jullie nog nader geïnformeerd over deze dag.

klik hier voor alle uitslagen

Jos Groen