Gesloten Salland

Gesloten Salland 2016 was een succes.

Dit jaar voor het eerst in party-centrum Coelenhage te Wezep. Gezien het aantal inschrijvingen was dit zeker een goede keuze. In totaal deden er 122 personen mee. 96 heren en 26 dames..een ongekend record..

Onder zeer gezellige omstandigheden werden alle wedstrijden afgewerkt. Dit alles onder de bezielende leiding van Dick Bontekoe, Dinand Kist en Nelleke Tonnis die de vaart er weer goed in hadden.

We hebben erg veel mooie en vooral sportieve wedstrijden gezien. Uiteindelijk was bij de heren Arjan Konterman de sterkste, hij won de finale met 7-3 van Sven Groen. Arjan versloeg in de halve eindstrijd de altijd sterk spelende Dirjan uit den Bulten. Sven won in een mooie halve finale van Chris Landman waarbij Chris nog een 170 uitgooide terwijl Sven op tops stond te wachten…

De verliezersronde werd gewonnen door Jarno Braaskamp, hij won met 5-1 van Peter van Grunsven

Bij de dames was Natasja Bonhof de sterkste. Zij won met 4-2 van Renske Schuttert. In de verliezersronde was Carola Hollander met 3-0 te sterk voor Saskia Jalving

Arjan en Natasja ontvangen naast de geldprijs ook een ticket voor de Champions League of Darts in Egmond aan Zee later dit jaar. De winnaar van dat toernooi plaatst zich voor de Zuiderduin Masters en voor de Winmau 2017 in Engeland.

Als bestuur kijken we terug op een geslaagd evenement ..hopelijk tot volgend jaar.