Gesloten Salland 2018

Op 28 april jongstleden is er weer gestreden om de Gesloten Salland cup en de bijbehorende CLOD-tickets. Dit jaar ook voor het eerste een apart toernooi voor de jeugd.

Omdat een aantal bekende namen zoals; Vincent Kamphuis, Sven Groen, Arjan Konterman en Chris Landman ontbraken lag de weg open voor eens een totaal andere winnaar.

Bij de heren was uiteindelijk Danny Kronenberg uit Hasselt de sterkste. Bij de laatste 16 was hij te sterk voor Richard Koster (3-1). Bij de laatste 8 versloeg hij Daniel Bakker met 4-2. In de halve finale was Marco Zandbergen het slachtoffer met 4-1. In de finale was Danny met 5-1 de baas over Dennis van der Veen, die op zijn beurt in de halve finale in een spannende strijd van teamgenoot Antoine Feijen had gewonnen met 4-3.

Ard Souman won de verliezersronde met 4-1 van Robert Hof.

Hoogste finish: 170 van Jordy Meijer

Bij de dames ging de titel wederom naar een oud winnares. Natasja Bonhof was met 4-2 te sterk voor Natalja Bagerman die zowel in de kwartfinale alsook in de halve finale een eerdere winnares wist uit te schakelen. Respectievelijk Carola Hollander en Rianne Olthuis,

De  verliezersronde werd gewonnen door Tessa Hollander die met 3-0 van Evelien Raven won.

Hoogste finish: Jessica Hollander

De jeugd werd gewonnen door Roy van den Berg. Hij was met 4-3 te sterk voor Thomas van Diepen, die ondanks zn redelijk groet voorsprong niet wist te winnen.

Ondanks het feit dat er niet zoveel jeugd mee heeft gedaan is het toch goed dat we jeugdtoernooi opgenomen hebben in de Gesloten Salland. Ik ben er van overtuigd dat er in de volgende jaren meer jeugd aan mee gaat doen.

 

klik voor de foto’s

Jos Groen