Konterman, Hollander en vd Berg winnen Gesloten Salland

Zaterdag 01 juni is de Gesloten Salland gespeeld. Met een dieptepunt qua aantallen. Dat was ook wel te voorzien. We waren erg laat met het vaststellen van de definitieve datum. Dit ging door allerlei omstandigheden mis waar we geen invloed op hadden (oa Koningsdag op zaterdag) en het was . Volgend jaar maar gewoon weer eind april.

32 heren 9 dames en 4 jeugdleden begonnen aan t toernooi. De wedstrijdleiding was weer in handen van Dick Bontekoe en Nelleke Tonnis.

Arjan Konterman is de verrassende winnaar bij de Heren geworden. In een spannende finale wist hij met 6-5 van Vincent Kamphuis te winnen. Arjan kwam met 3-0 voor in Legs maar liet Vincent helemaal terugkomen. Vincent maakte zelfs 4-3 en later 5-4. Op de stand 5-5 miste Vincent minimaal 6 matchdarts waarna Arjan met zijn laatste pijl de wedstrijd uitgooide.

De verliezersronde werd gewonnen door Arnoud Daalmeijer die met 5-2 te sterk was voor Jacco Kappert

Bij de jeugd eindigde Ryan Feijen op een vierde plaats. Giovanni Vos was met 4-2 te sterk voor hem. Roy van den Berg wist voor het tweede jaar op rij de overwinning binnen te slepen. Hij was met 4-2 te sterk voor Thomas van Diepen.

Na veel poule wedstrijden begonnen de dames aan de winnaars- en verliezersronde. In de winnaarsronde schakelde Renske Schuttert Evelien Raven met 3-0 uit maar moest in de volgende ronde met dezelfde cijfers toegeven op Carola Hollander. Tessa Hollander wist kan met 3-2 van Natasja Bonhof te winnen en slaagde er nota-bene ook nog in om haar zuster Carola met 4-2 te verslaan on de finale.

De verliezersronde werd gewonnen door Rianne Olthuis, zij versloeg Jessic Hollander met 3-0.

 

voor foto’s klik hier