Landelijke divisiekampioenschappen

Afgelopen weken zijn de diverse landelijke divisie kampioenschappen gespeeld in Nijkerk met als beste resultaat een 3e plaats voor Eureka Allstars.

In de Ere divisie wint de Slinger 13 de beide poule wedstrijden maar verliest bij de laatste 8 van ’t Kiekske

In de eerste divisie wint Eureka Allstars de eerste wedstrijd met 5-2 van de Kromme Pijl. Ook de tweede wedstrijd werd gewonnen, dit keer met 7-0. In de kwartfinale wint Eureka met 4-2 van de DC Oldtimer. In de halve finale worden ze uitgeschakeld en zijn de 3e van Nederland geworden.

In de tweede divisie begon Ons Cafe met een duur (zo bleek later) 4-3 verlies van De Valk. De tweede wedstrijd tegen Mooi he Mams werd met 5-2 gewonnen. Uiteindelijk zou Ons Cafe er op percentage de tweede ronde niet halen. Jammer.

In de derde divisie moest He’j al ’n ei ‘ehad aantreden tegen Troost en won deze partij met 5-2. De volgende partij ging tegen LDT en ook deze werd gewonnen.He’j al ’n ei ‘ehad wist tot de laatste 8 te komen waar ze met 4-3 verloren.

In de vierde divisie kon Raalte het niet bolwerken tegen Plan B van DVS en verloor met 7-0, de tweede wedstrijd tegen Memory Natnekk’n ging ook verloren

 

namens Albert Bentum