Nieuw seizoen

Beste mensen,

Ondanks het feit dat we helemaal niet zeker zijn of we het nieuwe dartseizoen in september mogen starten is ons toch door de NDB geadviseerd om de inschrijvingen voor het nieuwe seizoen op te starten.

Het starten van het nieuwe seizoen zal volledig afhankelijk zijn van de maatregelen zoals die door de Overheid worden opgelegd en van de adviezen van de NDB & NOC / NSF.

Daarnaast doen wij een beroep op de aanvoerders om met hun eigen locatie in overleg te gaan wat straks de mogelijkheden zijn om te darten. Denk daarbij vooral de 1.5 maatregel. Bekijk vooral hoeveel teams er tegelijk thuis kunnen darten waarbij tevens de maatregelen uitvoerbaar zijn.

Inschrijving seizoen 2020 – 2021

De inschrijving voor het nieuwe seizoen gaat weer van start! Vanaf vandaag is het weer mogelijk je team in te schrijven. Dit geldt voor bestaande maar ook voor nieuwe teams. Let op: de inschrijftermijn eindigt op 31-07-2020.

Het inschrijven kan door op onderstaande link te klikken. Ook kan je de link kopiëren en zelf in je browser plaatsen.

http://www.teambeheer.nl/inschrijven/?d=11

Bestaande teams kunnen inloggen met de inlogcode van het afgelopen jaar. 

Weet je die niet meer, stuur dan even een mail naar: ledenadministratie@sdcdarts.nl

Hoe gaat het inschrijven voor nieuwe teams?

Nieuwe teams kunnen een account aanmaken. Dit gaat met een actief emailadres en zelf een tijdelijk wachtwoord bedenken. De instructies krijg je dan toegezonden via de mail.

Hoe gaat het inschrijven voor teams mét een inlogcode?

Je logt in met je “oude” inloggegevens.

Je vult je email adres in. Je ontvangt nu een mail  “Online inschrijving: bevestig uw emailadres. Klik op de link in deze mail en je kunt verder naar stap 2.

Je selecteert de spelers die meedoen. Dit kunnen zijn de spelers van het afgelopen jaar. Ook kun je nieuwe spelers toevoegen. Je kunt ook een speler van een ander team dan je huidige selecteren. Dit doe je middels de achternaam en het lidnummer. 

Let op! Dit jaar kun je je niet inschrijven voor de beker. We hebben er voor gekozen om dit jaar het bekertoernooi niet door te laten gaan om zo meer ruimte te creëren voor inhaalwedstrijden.

Ten slotte kun je direct betalen via iDEAL of via een bankoverschrijving binnen 14 dagen.

Mocht je hulp nodig hebben of heb je vragen, dan kun je contact opnemen met de ledenadministratie.

Tel 06-12431272