Sten Peters (9 jr.) 2e plaats NDB ranking

De 9 jarige Sten Peters, zoon van Ricardo Peters (Woonboot United) is zondag 06 maart 2e geworden bij de aspiranten tijdens de 1e NDB ranking van dit seizoen. Na de poulefase, waar Sten trouwens nog ff een 156 finish gooide, won Sten met 3-2 van Dean van de Bilt en in de halve finale met 3-2 van Koen Schreuders. In de finale speelde Sten tegen 13 jarige !! Teun Rouwelaar (die ook een heel stuk groter was). Sten kwam 1-0 achter, maakte knap 1-1 en 2-1, maar kon het daarna niet bijhouden. Het werd 3-2 voor Teun.

Maar wat een fantastisch debuut. Gefeliciteerd.. ! Sten wordt deze week lid van de SDC zodat hij ook meedoet in de NDB-ranking.

Albert Penninkhof is derde geworden bij de Specials. In de poulefase won hij 3 wedstrijden, o.a. van Geoffrey Weelink. In de kwartfinale winnaarsronde won Albert met 3-0 van Johnny van der Walle. In de halve finale verloor Albert nipt met 3-2 van Fred Kuipers.

Bij de heren A kwam Patrick Peters (oom van Sten) het verst. 1e ronde een bye, daarna 4-2 en 4-1 winst. Patrick verloor bij de laatste 32 met 4-0 van Jelle Klaasen.

Robert-Jan Bouw won na een bye zijn eerste wedstrijd met 4-2, maar verloor daarna met 4-1 van Owen Roelofs.

Maurice Boeve, Arjan Konterman en Ronald Lenderink hadden eerst een bye maar verloren daarna alle drie hun wedstrijd.

Jos Groen