Voortgang

Beste mensen,

Momenteel zijn we druk doende de competitie ingedeeld te krijgen. We hadden allang klaar willen zijn echter het programma Teambeheer werkte niet mee. Het is de bedoeling dat er dit weekend of in ieder geval begin volgende week een voorlopige indeling op de site zal staan.

Er zijn toch redelijk wat teams vertrokken / verdwenen en dat maakt het er ook allemaal niet makkelijker op.

Daarnaast is er natuurlijk nog de persconferentie. Er komt er zoals het er nu uitziet een Coronapaspoort voor bezoek aan de cafés. Dat betekent ook nogal wat voor onze teams en de horeca. Ik kan niet inschatten hoe het met de vaccinatiegraad zit bij de darters en ook niet hoe fanatiek er aan de deur gecontroleerd gaat worden. Dat is natuurlijk de verantwoordelijkheid van iedere darter en van de cafés. Realiseer je goed dat wanneer je kroeg niet in mag, hetzij geen coronapaspoort dan wel geen actuele pcr test of geen bewijs dat je corona hebt gehad, dat uiteindelijk gezien kan worden als ‘niet komen opdagen’ Laten we hopen dat het niet zover komt.

Daarnaast is er natuurlijk de verplichte sluitingstijd voor de horeca (00.00 uur). Het kan natuurlijk voorkomen dat men nog niet klaar is. Om de locatiehouders te beschermen hebben we besloten dat de stand zoals die om 23.45 uur is ook de eindstand zal zijn. Als beide teams en de locatie anders afspreken mag dat, maar dat is dan wel op ieders eigen verantwoordelijkheid

De NDB gaat morgen nog in overleg met NOC/NSF en andere organisaties om voor het darten nog meer versoepelingen te krijgen.

Ik hou jullie op de hoogte

Jos Groen (voorzitter)